Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkX. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Herceghalmi Tigrisek - Török Sasok
35-74 (4-26, 10-10, 3-5, 9-18, 9-15) Gyermek 1.
2017. november 11. (szombat) 11.40


Ezen a mérkőzésen 39 ponttal sikerült nyernünk. Büszke voltam rátok, hiszen azért ehhez dolgozni kellett. Védekezésben nagyon sok labdát szereztünk, amiből indultunk és ziccereket dobtunk. Fruzsi, Viola, Gréti 10 pont felett dobtatok és Barbi is 10 pontot szerzett a csapatnak. Viola számomra ezen a mérkőzésen te voltál a meglepetés. Ami helyzeted adódott, azt szinte mind pontra váltottad. Az előző mérkőzésen még nem sikerült, de most igen. Tőled ilyen teljesítményt még nem láttam, és ezért is örültem neki ennyire.

Talán ti is elhiszitek, hogy ez azt bizonyítja, hogy nem egy emberes csapat vagyunk. Mindig valaki tud extrát nyújtani és ez a legfontosabb. Sokkal jobban örülök annak, hogy mindenki fejlődik és mutat meg magából mindig egy kicsivel többet mérkőzésről mérkőzésre. Tetszik, hogy csapatként működtök és egymásért is küzdötök. Még csak a bajnokság elején vagyunk, de ezt már látom rajtatok.

Szeretném, ha nagyobb nyomás ellen sem ijednétek meg, és akkor is hasonlóan játszanátok. Tudjátok mit kell csinálni, és meg is csináljátok, csak higgyétek el, hogy nagyobb nyomás ellen is képesek vagytok erre. Olyankor még nagyobb harciasság és határozottság kell és akkor menni fog.

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, szép hétvége volt. Ami a legfontosabb, hogy volt értelme a két mérkőzésnek, mert azt csináltátok, amit tanulunk. Hibázni ilyenkor is fogtok és kell, lehet is, mert abból tudtok tanulni, előre lépni.

Köszönöm a csapatnak ezt az élményt!

Éva néni

Pontszerzőink: Oláh F. 17, Heim V. 14, Turós G. 14, Turós B. 10, Vass L. 4, Bagdi H. 3, Gelányi Cs. 3, Szajkó G. 3, Szűcs A.L. 2, Szalmási Sz. 2, Kardos K. 2 pont.

2017-11-09,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás