Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkX. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Török Sasmadarak - Százhalombattai KSE
26-29 (7-4, 6-5, 3-4, 9-5, 1-11) Gyermek 2.
2017. november 11. (szombat) 16.00

Ezen a mérkőzésen magunkat vertük meg. Az utolsó negyedben teljesen eszetlenül játszottatok és ami előnyünk volt, azt sikerült elveszítenünk. Kezdődött Kocsis Luca kipontozódásával. Majd a rengeteg eladott labdával folytatódott. Sajnos nem látom ebben a csapatban sok emberben azt a tüzet, leleményességet, ami ehhez a játékhoz kell. Hiába tanuljátok ugyanazt, amit a Sasok csapatunk nem igazán értitek, hogy mi miért van, és nem lehet kihozni belőletek azt a tudást se, ami bennetek van. Tisztelet a kivételnek. Ebben a csoportban sem sikerült meccset nyernetek, ami szerintem baj. Aminek örülök, hogy vannak emberek, akik fejlődtek az előző fordulóhoz képest, és ezt jó látni. Ahogy a mérkőzésen említettem, nincs senkinek bérelt helye a csapatban, csak azért, mert 2006-ban született. Nem vagyok köteles minden fordulón mindenkit játszani. Az fog játszani, aki megérdemli, aki tesz a csapatért, és akin látom, hogy fejlődni akar.

Sajnáltam, hogy kikaptatok, de ezzel a játékkal nem is érdemeltétek meg a győzelmet.

Gratulálunk ellenfelünknek, köszönjük a játékot.

Éva néni

Pontszerzőink:  Fernández-Kiss A. 7, Berkli N. 5, Kocsis L. 4, Szajkó G. 3, Gáti V. 3, Tamási R. 2, Bagoly H. 1, Kling N. 1 pont.

 

2017-11-09,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás