Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkX. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

PAFC Mennydörgők - Török Sasmadarak
33-28 (10-8, 10-2, 3-5, 5-4, 5-9) Gyermek 2.
2017. november 11. (szombat) 17.20


Ezen a mérkőzésen kicsivel jobban játszottunk. Sajnos a második negyedben nem igazán tudtunk pontot szerezni és ez befolyásolta a végeredményt.

Rengeteg még mindig a kihagyott helyzet. Sajnos kosár nélkül ez a játék továbbra sem megy.

Kocsis Luca kicsit összeszedte magát, és ez a pontszerzésekben már meg is mutatkozott. Nem értem, ha ezt tudod, akkor erre miért kell ennyit várni. Sajnos Nóri már nagyon fáradt volt, hiszen ez már a 4. mérkőzése volt a nap folyamán mini korú játékosként a gyermek mezőnyben. Ha az ő helyzetei bemennek, akkor talán nyerhettünk volna, de semmiképpen nem várható el, hogy ekkora terhelés során minden be is menjen.

Nagyon köszönöm Nórinak ezt a hozzáállást, ezt az alázatot, amit ő fiatal kora ellenére mutat. Számomra ez példaértékű és dicséretre méltó. Látjátok, a fiatalabbtól is lehet tanulni.

Tudom, hogy ebben a csapatban többen le vannak még maradva és higgyétek el, mindenkit magához képest nézek és nem várok el olyat, amit még nem tudtok. Viszont sokszor szomorú vagyok, hogy ennyire nem látom vissza a tanultakat. Elsősorban akaraterőben, küzdeni tudásban, hozzáállásban kell fejlődni, azoknak, akik nem sokat tudnak hozzátenni ezekhez a mérkőzésekhez. Ameddig ez nincs meg, nem lesz változás, hiszen a sport erről szól.

Ebből a csapatból is oda lehet kerülni a Sasok csapatba, de ezt nem adják ingyen. Sok munka, még több alázat, fegyelem, figyelem és akaraterő kell hozzá. Az ajtó mindenkinek nyitva áll, kérdés ki mit tesz érte?!

Köszönjük a játékot ellenfelünknek, gratulálunk a győzelemhez.

Éva néni.

Pontszerzőink: Kocsis L. 10, Miszlai L. 5, Gáti V. 4, Kling N. 3, Sáhi S. 3, Tamási R. 2, Maczkó R. 1 pont.

2017-11-09,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás