Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkX. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Török F.-Törekvés SE - Kiss Lenke KS/B
121-37 (18-10, 37-11, 32-6, 34-10) Kadett 3.

2017. november 14. (kedd) 19.15

Örömjáték volt a köbön, de az első negyedben nem volt annyira könnyű, mert ellenfelünk megnehezítette a dolgunkat, de aztán... öröm volt látni mindenkit így játszani, ilyen felszabadultan kosarazni!

Enikő a szokásos lelkes, eredményes játékot hozta, most nem róla szólt a dolog elsősorban és ezt okosan kezelte! Vivien kezd már oldódni, bár itt is voltak számára is kifejezetten bosszantó labdavesztések, tiszta ziccerek, de azt gondolom, ez a meccs most kifejezetten jót tett neked. Blankának ennyire még sosem örültem. Magától védekezett sokszor kontaktusban, nem kellett szólni érte és gyakorlatilag végig fegyelmezetten, odafigyelve védekezett 1:1-ben. És milyen az élet, jöttek támadásban az extra triplák is! Bravó Blanka, ez nagyon jó út! Rebeka végre beindult, vállalkozott és nagyon bátran küzdött a földön lévő labdákért. Ez most nagy lépés volt előre, de ezután nem kettő jön hátra! Szücsi egészen extra volt, már csak mosolyogni kell megtanulni a kosarak után, merd élvezni a játékot. Rendkívül jó érzékkel indulsz és a többiek ezt szép passzokkal jutalmazták. Jázmin ismét a palánkok alatt jeleskedett, hát tőled várnám leginkább a mosolyt. Ahhoz még kanyargós az út, de remélem meg fog érkezni az is. Fanni szinte a fellegekben járt meccs közben, a kispadon többször is hatalmas ováció volt a megmozdulásaid miatt. Ilyen önbizalommal kell visszatérni, minél hamarabb! Mohítót most is támogatni kellett lélekben, mert nagyon vékony a figyelem fonala nálad. Először ezt kell megoldani, mert nem kérdés, hogy mit tudsz, de azt elő is kell adni! Hanna igazi irányítóként viselkedett, elkérte a labdát a védőlepattanó után. Nagyon szépen fel lehetne téged építeni az irányítóposztra.

Óriási élmény volt látni ezt az önbizalmat. Most  látszik igazán mennyi van bennetek. Ha mindenki ennek a felét ki tudja majd hozni magából éles meccseken is, akkor nem kérdés, hol leszünk májusban! Remélem, mindenki jól használja fel ezt a meccset. Elbízni nincs miért magunkat, de önbizalom növelőnek kiváló volt. Rendkívül látványos volt amit ma produkáltatok és a nagy különbség ellenére, senki nem dőlt hátra, a meccs végéig fegyelmezetten, de élvezettel kosaraztatok és ez nagyon nagy dolog.

A szülőknek és mindenkinek köszönjük a szurkolást!
Ellenfelünknek köszönjük a játékot!
BK

Pontszerzőink: Egri V. 24/6, Szücs A. 18(0/2), Mohos E. 14, Hoffmann H. 14(4/6), Dernesch F. 14, Szabó E. 14, Redling B. 13/9,
                         Horváth J. 6, Szopka R. 4 pont

2017-11-13,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás