Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Herceghalmi Tigrisrek - Török Sasok
42-50 (8-17, 14-8, 1-4, 6-15, 13-6) Gyermek 1.
2018. január 14. (vasárnap) 10.20

Ezen a mérkőzésen magabiztosan vezettünk az első félidőben. Továbbra is megcsináltátok a legtöbb esetben, amit kértem. A harmadik negyedben is jól játszottunk még nagyobb előnyt sikerült kiharcolnunk. Az utolsó negyedben kértem, hogy ne rohanjunk, hiszen mi vezetünk. Játszunk, passzoljunk, legyen sok befutás, majd ha ez megvolt, akkor dobjunk.
Ezt itt nem sikerült az első 3 percben megérteni, sorra adtuk el a labdákat, amiből ellenfelünk kosarakat szerzett.
Időkérés után megértettétek, hogy mit szeretnék és így sikerült megtartani előnyünket. Többször hangsúlyoztam már ezt, hogy ha mi vezetünk, nem nekünk kell sietni, kapkodni. Ez nagyon fontos, hogy megértsétek, mert így ki lehet kapni egy szoros mérkőzésen.

Összességében jól játszottunk, büszke voltam rátok. A hibákat elmondtam a mérkőzés közben és a végén is. Amennyiben ezeken javítunk még jobbak és sikeresebbek leszünk. Egyre több tudatosság van a játékotokban, és ez mindenképpen biztató.
Fejben még sokat kell fejlődni, de azért ez nem megy olyan gyorsan és könnyen. De az ilyen mérkőzések pont erre jók és ebből sokat lehet profitálni.

Ezen a mérkőzésen Szabina lepett meg a legjobban. Nagyon bátran, hasznosan és okosan játszottál. Végre kihoztad magadból ezt a tudást. Remélem a következő mérkőzéseken is hasonlókat láthatunk tőled.

Gratulálok mindkét győzelemhez, bízom benne, hogy a következő fordulón egy csoporttal feljebb is tudunk mérkőzést nyerni.

Éva néni

Pontszerzők: Turós B. 11, Szalmási Sz. 10, Bagdi H. 9, Turós G. 7, Oláh F. 6, Heim V. 4, Gelányi Cs. 3 pont.

2018-01-11,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás