Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Kiss Lenke KS - Török F.-Törekvés SE/B
62-68 (16-22, 16-14, 12-20, 18-12) Kadett 2.
2018. január 15. (hétfő) 18.30

Vegyes társasággal léptünk pályára, 5 kadett és 4 serdülővel. Hanna hiányzott a megszokott keretből (a sérülteken kívül). Szokás szerint a játéklehetőség, a gyakorlás volt a cél, meg persze az, hogy a 2003-asok főszerephez jussanak, mivel őket sújtotta leginkább a korosztályváltás.

Rendkívül hullámzó volt végig a teljesítményünk. Nagyon jó kezdtünk, már-már úgy nézett ki, sima meccs lesz. 11-2 után 12-0-s roham a másik oldalon és máris egál az eredmény. Aztán 11-2-es roham a részünkről. Érthetetlen volt ez számomra.

A 2. negyed hasonlóan zajlott, de azt elveszítettük.

A 3. negyedben már végre egyenletesebben és jól játszottunk, többször is elszaladhattunk volna 20 pontos vezetés felé, de mindig jött valami butaság, eladott labda, kihagyott helyzet és nem tudtunk meglépni. A 37. percben 16 ponttal mentünk és ez talán túl megnyugtató volt a társaság számára, ami kis híján meg is bosszulta magát. Szinte minden „hülyeséget” bevetettek a lányok az utolsó 3 percben, ami a hibák sorozatát jelentette. Sorozatos eladott labdák, türelmetlen támadások, elkapkodott befejezések (Annának most jutott eszébe bátran vállalkozni, előtte szinte egyszer sem!) az előny ellenére és, ha még egy percig tart a mérkőzés, nagy eséllyel ki is kapunk!

Eszter és Kincső nagyon hullámzó volt, az extra megoldásoktól a gyermeteg hibákig mindent bemutattak a játék szépségéből és árnyoldaláról is. 15-15 pontot dobtak, ami azért igencsak kellett a győzelemhez. Rebeka volt talán a legkiegyensúlyozottabb, extrát ugyan nem produkált, de jó pillanatokban talált be és a lepattanókat is jól szedte. Jázmin fantasztikusan lepattanózott, és ami meglepett, nem szedték ki a kezéből a labdát szinte egyszer sem, rendre jó helyre szabadított, ő is nagyon kellett a győzelemhez. A támadó lepattanókból sokszor jól megcsinálja a helyzetet, de a befejezések legtöbbször nem sikerülnek. Anna nem vállalkozott, alig lehetett észrevenni, hogy a pályán van egyáltalán. Ha egy kicsit is jobban odateszi magát, simább lett volna a mérkőzés.

A serdülők jól helyettesítették a kadetokat, közülük Dóri volt a leghasznosabb. Védekezésben messze a legjobbat nyújtotta, jól indult és be is talált. Bogi végre keményen szedett egy lepattanót, melyet igencsak hiányoltam a serdülő mérkőzéseken. Dotti elvolt, hibákat nem nagyon vétett, de labdavezetése nagyon bizonytalan. Lili próbálkozott, be is talált, védekezésben hasznos volt.

A végjátékot leszámítva, összességében jól teljesítettek a lányok és megérdemelten győztek.

Köszönjük a játékot az ellenfelünknek!

Sz.T.

 

Pontszerzőink: Mohos E. 15 (1/5), Szopka R. 12 (4/8), Horváth L. 3 (1/2), Lugosi D.,  Szilvási K. 15 (3/6), Szücs Anna 8 (2/4), Dorogi B., Horváth J. 9 (5/8), Fábián D. 6 pont

2018-01-11,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás