Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
Kezdőoldal1997-es női válogatottSportetikaCsapatokBudapest BajnokságStatisztikákTörök KupaKéptárFórumRegisztációAdat módosításLinkekIskolai bázisainkTörpilla KupaMini válogatott
 Lapok:  Első 1 2  3  Következő  Utolsó 
Gratulálok lányok a mai győzelemhez!! Ngayon ügyik vagytok!! Csak így tovább! Hajra Törekvés...smilie for :lol:
Létrehozva: 2008-09-28 02:29:12
Szia Dórikám!!!
Látom már rég írtak ide,de azért remélem,hogy ezt elolvasod. Am csak annyit akartam neked mondani,hogy neharagudj,h már egy hete nem irtam,csak kicsit el vtam foglalva a héten..:S de amint lesz időm írok neked joo sok mindent,mert van mit mesélnemsmilie for :lol:smilie for :lol: pusziilllak,vigyázz magadra!;)
Létrehozva: 2008-09-21 19:36:51
Sziasztok!
Tegnap volt az elso iskolai edzesem. Nagyon furcsa volt, egesz mas rendszerbe zajlott , mint amihez hozza voltam szokva. A csapat nem tul eros, de azert persze van egy ket ugyes lany. Nagyon kivancsi vagyok az ellenfelekre. Az edzok rendkivul jofejek, es szerintem nagyon tudatosan epitik fel az edzesmunkat, ez tetszett.
Ma is megyek edzesre, ugyhogy mostmar teljesen beindult az eletsmilie for :lol:

Létrehozva: 2008-09-11 15:55:38
Szia Dóri!
Én is itt vagyok végre. (eddig sajna nem volt netem) De rengeteget gondoltam rád, és nagyon hiányzol. Millió Puszi: Vazsu
Létrehozva: 2008-09-10 20:04:39
De de megkaptam csak kicsit késve olvastam el azt a 64 levelet ami feltorlódott freemailen.Örülök hogy jól vagy. Várom a további leveleket. Ma voltam első nap suliba, hát mondanom se kell aludtam 1 nagyot utána. Már most unom a sulit nem fekszik nekem ez a nagy tanulás.
Pusz vigyázz magadra!
Létrehozva: 2008-09-08 16:14:02