Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Mini Válogatott Program
2018. szeptember 5-től


Program célja: Iskolai bázisaink és bármely általános iskola játékosait a Török Fóris Ált. Isk-ban minden héten KETTŐ edzésen képezni. A helyszín megismertetése a szülőkkel, játékosokkal, valamint edzőinkkel való személyes találkozás, ismerkedés.

Az edzés helyszíne: Török Flóris Általános Iskola tornaterme. (Budapest, 1237. Dinnyehegyi köz 2.)

Az edzések időpontja: SZERDA 17.15-18.45 és CSÜTÖRTÖK 16.45-18.20-ig.

Edzők: Az edzéseket Herczeg Éva, Pintér Györgyi, László Boróka és Hubacsek Dóra (atlétika) tartják.

Résztvevők: Iskolai bázisaink azon játékosai, akik 2009. január 1. - 2011. december 31. között születtek, valamint bármely általános iskola 2008. január 1. - 2011. december 31. között született tanulója.

Játékosok szállítása az iskolájukból az edzéshelyszínre: Igény esetén vállaljuk a játékosok szállítását az iskolájukból az edzéshelyszínre, így a szülőknek elég az edzés végére érkezniük. További részletekről érdeklődjenek az edzőknél.

Jutalom pólók: Akik 2009-ben születtek és szeptembertől legalább 10 Mini válogatott és/vagy Török Sasfióka edzésen részt vettek, ők egy különleges sárga színű egyesületi pólót kapnak, ami a következő Törpilla Kupán, az eredményhirdetésnél kapnak meg. Onnantól kezdve nekik a Törpilla Kupán nem a fehér, hanem a sárga pólóban kell részt venniük. Akik elérik a 20 edzést, ők egy különleges bordó színű egyesületi pólót kapnak, ami a következő Törpilla Kupán, az eredményhirdetésnél kapnak meg. Onnantól kezdve nekik a Törpilla Kupán nem a sárga, hanem a bordó pólóban kell részt venniük.

Minden válogatott edzésre várjuk szeretettel a szülőket és a testnevelőket is.