Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek
Tisztelt Játékvezetők, Komisszárok!

Amennyiben egyéni vállalkozói számlával kívánja felvenni a játékvezetői díjat, abban az esetben kérjük, hogy a vállalkozói igazolvány másolatát hozza magával, amelyen szerepelnie kell a 9319 Egyéb sporttevékenység (TEÁOR) alatti szakmakód. Ebbe tartozik az „egyéni vállalkozó sportemberek, atléták, bírók, zsűritagok, időmérők stb. tevékenysége”. Ha ez nincs rajta a vállalkozói igazolványán mint tevékenységi kör, vagy nem hozza el az igazolvány másolatát, abban az esetben a jogszabályoknak megfelelően nem fizethetjük ki a játékvezetői díjat.

Amennyiben Bt., Kft. vagy egyéb számlával kívánja felvenni a játékvezetői díjat, abban az esetben kérjük, hogy a cégkivonat másolatát és amennyiben ezen nem szerepel a játékvezető neve, mint a cég tagja vagy tisztviselője, akkor szükséges még a cég és a játékvezető közötti jogviszony igazolása. Amennyiben ezeket a dokumentumokat nem tudja átadni, abban az esetben a jogszabályoknak megfelelően nem fizethetjük ki a játékvezetői díjat.

Természetesen a hiánypótlás után egyesületünk készséggel kifizeti a játékvezetői díjat.

Köszönjük megértésüket!

Törekvés SE

A fentieket megerősítette az MKOSZ TAO ellenőrzés vezetője, Puskás Ivett